δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι πλαγιές του Σμόλικα προσφέρονται για ποικίλες δραστηριότητες, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, είτε θέλουν ν’ απολαύσουν μια χαλαρή βόλτα στο βουνό είτε να ζήσουν την περιπέτεια της ζωής τους!

Πεζοπορία

Εξερευνήστε τη διαδρομή που ταιριάζει σ’ εσάς: από μια ώρα γύρω από το γραφικό χωριό των Πάδων μέχρι ολοήμερες εξορμήσεις στη δεύτερη ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, τον Σμόλικα (2.637 μ.)

Mountain Biking

Χαράξτε τη δική σας ροδιά στα μονοπάτια, που η ομάδα του Munti Smolikas έχει ανοίξει για εσάς στα πυκνά πευκοδάση του Σμόλικα.

Αναρρίχηση

Σκαρφαλώστε στο Στόντζι, το μοναδικό σπορ πεδίο αναρρίχησης του Σμόλικα, με 21 διαδρομές δυσκολίας από 5c έως 7b+.

Ορειβατικό σκι

Ο Σμόλικας ενδείκνυται για ορειβατικό σκι ή splitboard, έχοντας πλαγιές ιδανικές για αρχάριους, αλλά και για τους πιο απαιτητικούς.

River trekking

Σε λιγότερο από μια ώρα φτάνετε από τον ξενώνα μας στον μαγευτικό Αώο. Εκεί, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να χαρείτε τα γαλαζοπράσινα νερά του με τις βάθρες του, να κολυμπήσετε ή να περπατήσετε στις όχθες του ακολουθώντας μια τρίωρη διαδρομή.

Μοτοσυκλετισμός

Τόσο ασφάλτινες, όσο και χωμάτινες διαδρομές, περιμένουν τους αναβάτες για να τους συναρπάσουν με τα εντυπωσιακά τοπία που ξεπροβάλλουν σε κάθε στροφή!